Labradorkennel 'of Cymbrogi'

Katie's weblog-pagina's
nestje 2007/2008
Dag 1 (geboren op 1 december)

| home | de kennel | de roedel | Katie | Katie's stamboom | contact |


(af en toe kunnen er foto's worden vervangen door ander foto's
die we tijdens deze week maken!)

 


In de nacht van vrijdag op zaterdag, 1 december, meldde Katie dat de puppies er nu toch echt aan zaten te komen. Uit ervaring wisten we dat we vandaag de pups wel konden verwachten. We zijn de gehele nacht opgebleven. De eerste pup kondigde zich pas om 6.00 uur aan, de laatste kwam om 13.00 uur.

De puppen wogen tussen de 365 en 520 gram. Het werden al met al zeven stevige puppen. Drie zwarte en vier blonde pups. Drie teefjes en 4 reutjes.

Het was al met al een enerverende dag (en nacht) niet alleen voor ons maar ook voor de andere honden. Die wisten al snel dat er iets aan de hand was. Toen ze de geluidjes van de pups hoorden waren ze heel nieuws-gierig. Toch mogen en kunnen ze niet naar Katie en de puppykamer want we hebben de kamer afgezet door een hekje in de kamer te plaatsen.

De pups groeien als kool. Één pupje was zelfs al meer als 100 gram aangekomen! Vanochtend (de 2de dag) hebben we de pups een bandje omgedaan zodat we ze goed uit elkaar kunnen houden.

De reutjes hebben een rood, wit, blauw en een oranje bandje. Het gele bandje is een zwart teefje. Het blonde teefje en het andere zwarte teefje hebben geen bandje.

We hebben enkele korte filmpjes gemaakt. Je kunt daarop zien dat ze al kunnen kruipen! Ook kun je hun slaapgeluidjes horen. Deze filmpjes kun je downloaden:

filmpje 1, filmpje 2

   
   
   
   
   
   
 


(Selecteer eerst een filmpje, druk dan op rechter--muisknop, kies vervolgens: doel opslaan als.... , kies als doel bijvoorbeeld: het bureaublad. Nadat het filmpje is opgeslagen, kan het opgeslagen bestand worden afgespeeld in bijvoorbeeld: windows mediaplayer.)

 
mini Cymbrogi Logo © of Cymbrogi   zondag 2 december 2007   naar week 1