Labradorkennel 'of Cymbrogi'

Katie's weblog-pagina's
nestje 2007/2008
Week 5 (geboren op 1 december)

| home | de kennel | de roedel | Katie | Katie's stamboom | contact |


(af en toe kunnen er foto's worden vervangen door ander foto's
die we tijdens deze week maken!)

 


De hondjes zijn nu 5 weken en ze spelen nu sinds enkele dagen na het eten even buiten de werpkist. We hebben een gedeelte van de puppiekamer met hekjes afgezet zodat hun leefwereld in een keer er een stuk groter op geworden is. Na een kwartiertje zijn ze het zat en willen ze weer snel in hun veilige "huisje". 

De tijd dat ze buiten de kist door gaan brengen zal de komende week steeds langer worden. Soms neemt Angela wel eens een pup mee naar de andere honden die vinden dat prachtig.

Katie geeft ze niet meer te drinken. De puppen eten nu volledig in water geweekt puppievoer.

De pups krijgen nu kiezen en hebben al scherpe haaie-  tandjes.  Het is nu afgelopen met zachtjes knabbelen. Ze knagen overal op en er wordt zelfs aan de werpkist geknaagt. Het wordt dus tijd voor wat kauwmateriaal! Ze krijgen nu af en toe een korreltje. Je hoort dan dat de korreltjes tussen hun kiesjes gekraakt worden; ze vinden het heerlijk!

De pups herkennen zelfs al het geluid dat de korreltjes maken. Als we de andere honden eten geven en ze horen dat er voer in de bakken gedaan wordt dan reageren ze meteen en denken dat er weer wat lekkers voor hun aan komt.

De pups spelen nu echt met elkaar en zitten elkaar ook wel eens in de haren en dan moeten Angela en/of Katie even streng optreden. Met andere woorden de opvoeding van de pups is nu echt begonnen. Zo leren ze met en van elkaar de sociale leefregels.

filmpje 13, filmpje 14 en

filmpje 15

   
   
   
   
 

 

 
mini Cymbrogi Logo © of Cymbrogi   zondag 6 januari 2008   naar week 6