Labradorkennel 'of Cymbrogi'

Katie's weblog-pagina's
nestje 2007/2008
Week 7 (geboren op 1 december)

| home | de kennel | de roedel | Katie | Katie's stamboom | contact |


(af en toe kunnen er foto's worden vervangen door ander foto's
die we tijdens deze week maken!)

 
 


De pups zijn nu zeven weken oud en zijn een stelletje belhamels. Een van hun geliefde bezigheden is de handdoeken onder de vetbed- den uit te trekken.

De grote honden gaan regelmatig kijken of alles nog in orde is. Tante Anabel ligt heel vaak bij de pups en vindt ze prachtig.

Ze spelen en knagen aan alles wat los en vast zit.  Zelfs de wasmand en de werpkist is niet veilig voor hun "piranjatandjes".

De pups houden ook van comfort want sinds ze ontdekt hebben dat op een zitkussentje het veel lekkerder slapen is wordt het steevast van het krukje afgehaald en de hele meute ligt er dan op te slapen. Dat kussens lekker slapen is Iets dat hun grote zus Siobhan trouwens ook ontdekt heeft (zie filmpje 21).

We hebben de pups een puppy-speelbal gegeven. Een bal waarin we korreltjes kunnen doen. Door met de neus tegen de bal te duwen rolt de bal en af entoe komt er een korreltje uit, door een klein gaatje in de bal. Dat houdt ze wel en tijdje bezig.

De chipper is woensdag geweest en heeft idere pup voorzien van een chip. Dit is gecontroleerd met behulp van een zgn. scanapparaat. Hiermee wordt ook de barcode gelezen die op de chip staan.

In de puppykamer hangt een televisie. Regelmatig veranderen we van zender. Een van de favoriete programma's is het kinderprogramma van de BBC. Verschillende pups gaan er echt voor zitten als dit programma uitgezonden wordt. De piepjes en knorretjes zijn toch wel fascinerend.

Overdag staat de werpkist open zodat de pups meer speelruimte hebben.

filmpje 19, filmpje 20 en

filmpje 21

 
   
   
   
   
 

 

 
mini Cymbrogi Logo © of Cymbrogi   zaterdag 19 januari 2008   week 8