Labradorkennel 'of Cymbrogi'

Katie's weblog-pagina's
nestje 2007/2008
Week 8 (geboren op 1 december)

| home | de kennel | de roedel | Katie | Katie's stamboom | contact |


(af en toe kunnen er foto's worden vervangen door ander foto's
die we tijdens deze week maken!)

 
 


De hondjes zijn nu acht weken en hebben de afgelopen week nog het nodige geleerd.

We hebben alle puppen om de beurt meegenomen in de auto en een behoorlijk ritje met ze gemaakt. Starten, optrekken, radio aan en radio uit, zelfs de ruitenwissers gingen aan (moest ook wel want het regende heel hard). Optrekken, langzaam en hard rijden, bochtjes maken, als volleerde autocoureurs kwamen ze terug. Ze vonden het prachtig.

Ze hebben aan het riempje buiten gelopen en hebben natuurlijk ook nog heel veel met elkaar gespeeld.

Deze laatste week konden de andere honden van onze roedel gewoon in de puppenkamer gaan kijken. Dat deden ze ook heel regelmatig. James vond het prachtig omdat dat kleine grut te bekijken, vooral als ze veel herrie maakten.  Siobhan lag steevast voor het hekje naar de puppen te kijken en vooral natuurlijk naar de kauwflapjes van buffelhuid die de puppen de afgelopen week voor de eerste keer gekregen hebben.

In de afgelopen weken hebben we de nieuwe baasjes goed leren kennen en we zijn er van overtuigd dat Ashley, Basco, Diesel, Jack, Juul, Lara en Sjinook een fantastisch honde-leven zullen krijgen. De eerste berichtjes hebben we al binnen: iedereen heeft de reis goed doorstaan.

Juul en Lara zijn nu nog bij ons. Ze vinden het wat raar dat al hun broertjes en zusjes weg zijn. Maandag gaat Juul op reis naar België en Lara gaat maandag ook naar haar nieuwe baasje.

Katie heeft alle puppen uitvoerig gedag gezegd. Ook de andere honden mochten  de puppen een laatste lik over de neus geven.

Siobhan heeft begrepen dat het einde in zicht is en stelt zich enorm aan alsof ze duidelijk wil maken: als dat kleine grut weg is ben ik weer de kleine baby van de familie!

We kijken met veel plezier terug op de afgelopen 8 weken.  Het is voor ons een enorme voldoening te weten dat deze zeven puppen de komende jaren een trouwe kameraad zullen zijn in 7 verschillende families!

het laatste filmpje

 
 
De laatste foto van met z'n allen!
Bovenstaande foto is genomen
door het baasje van Jack. Jack
heeft afgelopen vrijdag als eerste
zijn broertjes en zusjes verlaten.
  Ashley
Basco Diesel
Jack Juul
Lara Sjinook
 

 

 
mini Cymbrogi Logo © of Cymbrogi   zaterdag 26 januari 2008   tot ziens!