Labradorkennel 'of Cymbrogi'

| home | de roedel | pupinfo | contact | links |

           
Een foto van toen Ashley nog de baas was!


ONTSTAANSGESCHIEDENIS
VAN DE KENNEL

Wij zijn allebei opgegroeid met honden. In 1975 zijn we getrouwd, Pako bracht zijn zwarte Labrodorkruissing Black mee en Angela haar goldenretriever pup, Darcey. Vanaf dat moment hebben we eigenlijk altijd meerdere honden gehad. Gelukkig zijn ze allemaal, op een uitzondering na, erg oud gewoirden. In 1994 besloot Angela Labradors te gaan fokken. Een lange zoektocht naar een veelbelovende pup begon. Uiteindelijk zijn we via Penny Carpenini van de Carpennykennel in Engeland terecht gekomen bij de Witharakennel van ML Haersma de With. Daar hebben we Ashley gekocht. Toen ze een jaar was zijn er foto's gemaakt van haar heupen en ellebogen, haar ogen werden onderzocht en toen bleek dat alles ion orde was hebben we een aantal shows met haar gelopen. Op deze manier konden we fokken volgens de regels van de NVL, de Ned Labrador vereniging. In 1996 kreeg ze haar eerste nestje. Uit dit nestje hielden wij een zwart teefje: Bodie. Ashley is in november 2006 gestorven. Haar trouwe kameraad Joe, een zwarte Labrador reu, was in augustus 2006 op bijna dertien jarige leeftijd gestorven.
Voor Joe hebben we ook een plekje op onze website ingeruimd. Voor onze kennel hebben we hem nooit gebruikt (hij was gecastreerd) maar hij was een onmisbare hulp bij de opvoeding van alle puppen.

Via de beschrijving van de roedel (zie menu) worden de andere honden uitvoerig beschreven en kunt je op hun afzonderlijke pagina's komen.

De kennelnaam

 

 

 

 

Ashley is in november 2006  overleden. Klik op de foto om  haar pagina te bezoeken.

  Ashley      
       
       
Klik op haar foto voor meer informatie over deze fantastische hond.
 
 

Bodie is begin 2008 overleden. Zij heeft een grote stempel gedrukt op onze kennel.

 
     
     
 
 
 
 
  Bodie            
                   
                   
Annabel's bijzonderheden zie je op haar pagina.       Katie is nu onze enige fokteef, wil je meer weten? Klik dan op haar foto.

Annabel is een dochter van Bodie en was tot voor kort roedelleidster. Ze is tien jaar en geniet van haar rol als oudste in de roedel. Katie is nu roedelleidster geworden. Ze heeft in december 2007 een nestje! Meer nieuws vindt je op haar weblogpagina! Ze is een heel lief moedertje.

 
 
 
   
   
 
 
  Annabel         Katiex      
                         
                         
    Siobhan is de jongste hond in de roedel  en ook  zij heeft inmiddels een eigen pagina!

Siobhan is een nakomeling van Katie. We hebben dit keer een blonde pup gehouden. We noemen haar weer Siobhan, naar een hond die we verloren hebben. Ze heet daarom One More Joyful Siobhan of Cymbrogi.

    Siobhan  
© of Cymbrogi         XXNAAR BOVEN